Få promoveret dit band

get-promoted-your-band

get-promoted-your-bandAlle dem blandt os, som har spillet i et band, ved, hvor svært det er at få musikken ud til et større publikum. Det kan dog lade sig gøre, hvis du har din egen hjemmeside, hvor du kan sørge for at folk kan høre musikken. Hvor det er muligt at ligge billeder af bandet ud og lade publikum stille nogle spørgsmål. Det er måske den eneste mulighed for at vise, at I har et band, for det er en hård branche, som ikke let lader sig vinde over.

Det kan også give alle interesserede muligheden for at finde ud af, hvilken slags musik, I spiller, hvordan man hyrer jer, se jer i øvelokalet og se jer ude og spille gigs. Dem, der vil hyre et band, vil jo gerne vide, om I spiller klassisk musik, popmusik fra firserne, om i er et kopiband, der gør i andres gode og kendte numre, eller om I spiller jeres helt eget.

I kan også præsentere jer selv. Mange bands laver alt muligt forskelligt ved siden af musikken, for det er ikke alle der kan leve af det. Det giver jeres band et mere personligt præg at vide, at trommeslageren er lærer på den lokale folkeskole, bassisten er revisor, guitaristen tømrer og forsangeren ingeniør. At vise et andet billede end bare musikken skaber en helhed, og det kan være med til at bringe lige jeres band ud over scenekanten og give jer mulighed for at komme ud at spille. Til fester eller på små spillesteder rundt omkring i landet.

Der skal også være mulighed for at købe jeres musik, hvis I har udgivet noget. I kan et eller andet, hvis I udgiver en cd eller flere, og kan man også høre en liveoptræden med jer på jeres side, så kan det helt sikkert give mulighed for flere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *